2015. május 27., szerda

Gyereknapi Minimax BULI

Legalábbis erre készültünk hetekig, Pankát frankón felcsigázta a színes beharangozó.
Eljött a nagy nap, hidegen, esősen, és útnak indultunk. A két közeli helyszín közül Keszthely volt nálunk a nyerő.
A helyszínre érkezve kicsit alábbhagyott a nagy lelkesedésünk, a buli ugyanis jó idő - és emiatt a beharangozott ugrálóvárak és egyéb csábító elemek - hiányában a Tesco egy nem túl szerencsés zugába húzódott.
Mutatom:
Ha nem látszana, a Minimax gyereknapi buli a vécék folyosóján várta a lelkes gyerekeket, és mellette természetesen a lelkesen vécére igyekvőket.
Panka villámgyorsan megijedt Pici cicától, aki óriási volt, ígyhát folyvást azt leste, mikor megy el mellettünk, és hogy hova bújjon.
Aztán elhangzott, egy halk "Inkább a mekdonálcba menjünk először anya..." - felsóhajtás, mire mi boldogan otthagytuk a fenti helyszínt.
Egy időre.
A váltás bejött, a gyerek a cefet idő ellenére nagyon élvezte a játszást, bandázást.

Ettünk is ezt-azt, majd közös megegyezéssel visszaindultunk a "rendezvényre".
Végül egész jól belejöttünk, Panka a szokásos módon mindennel elmolyolt, felfedezgetett, lassan "belakta" a dolgot, és végül kellemes emlékekkel távoztunk.
Volt cicára festés, itt "felkértem" Pici cicát, hogy legyen kedves a félőskislány mögé odacsempészni magát, hadd készüljön már egy közös fotó, ő pedig katonásan eleget is tett a kérésemnek! 

Mindenféle játékokat végigjátszott, kipróbált:




Néhány sorsolást is végigizgultunk, de nem csak mi, hanem az a pár is, akik épp az egyik sorsoláskor érkeztek egy bazi nagy kosár alumíniumdobozt visszaváltani. A dobozvisszaváltó természetesen épp a sorsolás helyszínén, a szűk folyosó elején volt, úgyhogy a két esemény hangjai szépen összecsengtek...
A képen épp egy nyertes beazonosítása történik:
Panka elhelyezett néhány cicás "lábnyomot" a nagy üzenőfalon.
Figyeld a neveket, milyen érdekes emberek is megfordultak itt ma:

Az első bazi nagy csalódás ellenére azért egész jól éreztük magunkat, Pankát alig lehetett a végén hazakönyörögni!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése